IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (2024)

  • Home
  • Diensten
  • Complete IT dienstverlening

Samen met D-Two naar

Op een verantwoorde en duurzame wijze je oude IT apparatuur inleveren? Met onze IT dienstverlening ontzorgen wij je volledig bij de afvoer en verwerking van afgeschreven IT hardware.

Neem contact met ons op

IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (1)IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (2)
IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (3)

Trots op alle partners waar we al jaren mee samenwerken

IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (4)
IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (5)
IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (6)
IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (7)
IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (8)
IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (9)
IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (10)
IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (11)

Ontzorgen

Wat betekent IT dienstverlening voor jou?

IT speelt binnen vrijwel iedere organisatie een belangrijke rol. IT dienstverlening is onder te verdelen in softwarematige diensten, zoals werkplekbeheer, en hardwarematige diensten, zoals plaatsing en afvoer van afgeschreven hardware.

D-two heeft als IT dienstverlener een uitgebreid pakket aan IT diensten die wij voor je inzetten. Wij zijn gespecialiseerd in alle IT dienstverlening rondom de lifecycle van hardware, zoals laptops, desktops, tablets en smartphones. Maar ook servers en printers.

Onze dienstverlening is zo ingericht dat het een minimale inspanning vanuit jouw organisatie kost. Daarbij levert onze dienstverlening geld op. Voor afgevoerde hardware ontvangt je organisatie een eerlijke, marktconforme restwaarde.

Garanties

Waarom je voor D-Two moet kiezen

Waarom veel organisaties voor D-two kiezen heeft verschillende redenen. In ieder geval spelen onderstaande kenmerken hier een belangrijke rol bij. Kies ook voor D-two als IT Life Cycle partner en wij garanderen dat onderstaande ook voor jouw organisatie geldt:

Verkleining van de CO2 footprint van jouw organisatie.

Creatie van subsidie-onafhankelijke werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Overzicht van alle afgevoerde IT-hardware door onze uitgebreide maatwerkrapportage. Deze is direct te importeren in jullie CMDB.

Dataveiligheid wordt gegarandeerd door het veilig en volledig wissen van gegevens conform de GDPR met gebruik van Blancco software.

Een eerlijke restwaarde voor alle afgevoerde IT-hardware.

IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (15)IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (16)
IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (17)

Diensten

Waar onze complete dienstverlening uit bestaat

Als jouw organisatie volledig ontzorgd wil worden bij de afvoer en verwerking van afgeschreven IT hardware kan D-two jou helpen. Ons dienstenpakket bestaat uit deze diensten.

Logistiek

Wij beheren onze logistiek zelf en hebben ruime ervaring in de coördinatie van transport in heel Europa. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat kleine, maar ook grote aantallen hardware, opgehaald wordt.

IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (18)

Inventarisatie

Inventarisatie van aantallen, serienummers en compleetheid van alle IT hardware kost veel tijd. Deze tijdrovende werkzaamheden nemen wij graag van je over als onderdeel van onze IT dienstverlening.

IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (19)

Dataverwijdering

Het vernietigen van data wordt softwarematig gedaan. De harde schijven blijven intact en bruikbaar, maar worden volledig en definitief ontdaan van alle data. Hiervoor werken wij met gecertificeerde software van Blancco.

IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (20)

Datavernietiging

D-two beschikt over twee mobiele shredders, waardoor wij ook bij op locatie harde schijven kunnen vernietigen. De schijven worden fysiek vernietigd en data die op deze harde schijven staat is niet meer te herstellen.

IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (21)

Recycling

Wij verzamelen onverkoopbare systemen, de-assembleren ze, en bieden ze aan gecertificeerde recyclers aan. Deze recyclers hebben als plicht de restmaterialen maximaal te hergebruiken. Bij dit proces wordt het milieu in alle opzichten ontzien.

IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (22)

Levering nieuwe hardware

Wij kunnen ook door jou aangekochte nieuwe hardware opslaan in ons magazijn. Wij maken de hardware helemaal gebruiksklaar, en leveren het op de door jou opgegeven locatie af, in de door jou aangegeven aantallen.

IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (23)

IT hardware werkplekdiensten

Wij kunnen je kantoren voorzien van nieuwe werkplekken. Wij zorgen dat er geen loshangende kabels zichtbaar zijn. Én we kunnen jouw organisatie ondersteunen en begeleiden bij de uitvoering van IT-projecten.

IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (24)

Rapportage

Bij inname van apparatuur zorgen wij voor een gedetailleerd waarde overzicht waaruit de hoogst mogelijke financiële waarde wordt vastgesteld. Ook staat erin vermeld welke hardware gerecycled wordt, ook wel scrap genoemd.

IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (25)

Contact

Meer weten over onze IT dienstverlening?

Zoek je een professionele en betrouwbare IT dienstverlener? Die afspraken nakomt en proactief met je meedenkt. En waarbij duurzaam- en sociaal ondernemerschap centraal staat?

Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag de optimale IT dienstverlening te ervaren!

Direct contact opnemen

Ontwikkeling

Ontwikkelingen in de IT

De IT sector staat niet stil. Er zijn voortdurend nieuwe ontwikkelingen. Enkele hiervan lees je hier.

Ontwikkeling

Cyber Security

Bedrijfsinformatie hoort niet toegankelijk te zijn voor personen buiten de organisatie. Je hoort steeds vaker in het nieuws dat bedrijven gehacked worden of er bedrijfsdata op straat ligt. Het is van groot belang veilig met data om te gaan. Hiermee worden schadeclaims, boetes en imagoschade voorkomen.

Door ons IT dienstenpakket kunnen wij garanderen dat uw data veilig van de harde schijf wordt verwijderd. Er is dus geen enkel risico meer dat uw gegevens op straat komen te liggen.

Ontwikkeling

In de cloud

Steeds meer organisatie werken in de cloud. Daarnaast is het hybride werken doorgebroken en wordt tegenwoordig zowel thuis als op kantoor gewerkt. Deze werkwijze vergt aanpassingen in de gebruikte hardware en software. Een werkplek thuis moet naadloos overgaan in de werkplek op kantoor. Als IT dienstverlener helpen wij bedrijven met digitale transformatie. Bijvoorbeeld bij het werken in de cloud of thuiswerken. Zo kunnen jouw medewerkers, altijd en waar dan ook, aan de slag.

Ontwikkeling

Refurbishing en hergebruik

Meer en meer bedrijven zetten in op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Onderdeel hiervan is bewust omgaan met materialen. IT dienstverlener D-two helpt organisaties duurzaamheidsdoelstellingen te behalen door advies en ondersteuning bij verduurzaming van IT hardware.

IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (26)IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (27)
IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (28)

Reviews

Wat anderen van D-Two vinden

D-two heeft de afgelopen jaren meer dan 400 organisaties geholpen met diensten rondom het IT Life Cycle proces. Hier wat anderen van ons vinden.

IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (32)

Neem contact met ons opOver onsBekijk onze diensten

IT Dienstverlening - Schakel onze experts in (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated:

Views: 5611

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.